La Vela Infantil és el primer pas que recorren els xicotets navegants en la seua iniciació a l'esport de la Vela.

La FVCV, dins del Projecte Esportiu de Vela, vol treballar amb la Vela Infantil, augmentant l'aposta més enllà de la classe Optimist amb altres quatre classes que servisquen de base per a la Vela Lleugera, tant en aparell fix com en aparell lliure: el Làser 4.7 Infantil, BIC-Techno 293 i les classes dobles 420 i 29er.

Es reprénen els circuits independents de cada classe, tenint regates en que puguen coincidir alguna d'elles. Els Optimist tindran el seu circuit d'A´s i B´s, en unes proves puntuaran ambdós, en altres puntuarà una classe i l'altra serà Open. La classe Làser 4.7 Infantil s'integrarà en el calendari de Làser 4.7 absolut amb una categoria under-16. El mateix passarà amb les classes dobles: 420 i 29er; i la BIC-Techno 203 que tindrà el seu circuit independent.

Paral·lelament potenciará de manera diferenciada les categories femenines d'estes modalitats, que tantos èxits deportivos han donat a la Comunidad estos últims anys. Este projecte global pretén ser la base de la piràmide del procediment de selección a l'Alt Rendiment en l'esport de la Vela en la Comunitat Valenciana.

calendari VI 2019-2020

Classes Vela Infantil

Vela LatinaVela LatinaVela LatinaVela Latina

 

Leave a Reply