La Comunitat Valenciana ja té als seus campions Autonòmics de Creuers i Optimist B per Equips

La Comunitat Valenciana ja té als seus campions Autonòmics de Creuers i Optimist B per Equips

La Comunitat Valenciana ja té als seus nous campions Autonòmics de Creuers i Optimist B per Equips. La meteorologia ha marcat la segona jornada a Alacant i ha condicionat tot el programa d’activitats d’Alacant Port de Trobada. La pluja i la falta de vent al principi del dia, encara que després ha arribat sobre les 13.00 hores amb uns 12-14 nusos del 070° que ha permés completar el recorregut costaner de 8,7 milles per als Creuers i el Round Robín de les sèries finals per als Optimist.

En la flota Creuer, amb dues proves completades en la jornada de dissabte més la regata costanera en aquesta segona jornada, el nou campió Autonòmic en ORC 1és el Marina Greenwich de Dominique Luna, navegant pel CN Campomanes, qui ha signat hui un nou triomf parcial. El podi de la regata es tanca amb el murcià Pez de Abril (CN Portmán) que acaba empatat amb 5 punts, a 1 punts amb el vencedor, i l’Ítaca IX (RCN Calp), sumant 10, el qual es queda com a subcampió autonòmic completant-se el podi regional amb l’alacantí Spaniard (RCR Alacant)

Quant als ORC 2 el torrevejense Maverta, del RCN Torrevieja,de Pedro Gil, es fa amb el títol, després de signar hui un 2n en la regata costanera. Li acompanyen en el podi Guaguanco II (CN Altea), vencedor hui en aquest grup, i Spirit Marine Four (RCR Alacant). Pel que respecta als ORC 3-4 el campió regional és el local Tanit IV Medilevel de Mª José Vila navegant pel RCR Alacant. L’alacantí ha imposat la seua llei a casa i ha sigut l’únic vaixells a sumar tres triomfs parcials sobre tres proves completades. La segona i tercera plaça respectivament ha sigut per a Kalamandurrio (CN Altea) i Pajuelín XIII Benidorm (CN Benidorm).

La flota Optimist B, amb l’Autonòmic per Equips en joc, ha oferit una jornada molt complicada. La pluja ha passat factura als ‘xiquets’ però s’ha pogut completar el Round Robin de les sèries finals, així com la sèrie d’enfrontaments del grup Plata.

El podi del campionat Autonòmic Optimist B per Equips queda tancat amb el RCN de Dénia com a brillant vencedor, després de guanyar 3 dels 4 enfrontaments previstos, mentre que el RCN València i RCN de Calp aconsegueixen la segona i tercera posició respectivament. El top ten es completa amb els clubs del RCR Alacant en la quarta plaça, seguit del CN Altea, RCN Torrevieja, CN Campello, CN Xàbia, CN Santa Pola i CN Alacant Costa Blanca.

RESULTATS: http://regatas.somvela.com/es/default/races