Les Snipe Winter Sèries reuneixen  26 equips internacionals a València

Les Snipe Winter Sèries reuneixen 26 equips internacionals a València

El Real Club Nàutic de València ha organitzat un ambiciós pla d’entrenament i competició per a la classe Snipe, sota el nom de Snipe Winter Sèries. El circuit, que combina entrenaments, clinics i regates puntuables, ha aconseguit reunir  26 equips de tota Europa que han establit la seua base en el club valencià. L’objectiu d’aquesta iniciativa és convertir el club valencià en un important centre Snipe del Sud d’Europa per a tots els navegants del continent.

La primera de les regates classificatòries, que es va celebrar a mitjan octubre, va comptar amb la participació d’esportistes de Portugal, Itàlia, Madrid, Santander, Múrcia i Counitat Valencina, entre els quals es trobaven regatistas d’alt nivell com José Luis Maldonado, Joaquín Armengot, Agustín Zabaluúa, Juanlu Granados, Tiago Roquette, Alberto Prado, Marià Rierol, Romeo Piperno, Miguel Cebolla, Antonio López i Carmen Herrero així com els valencians Rafa de Tomás, Elena Pereda, Alejandro de Castro i Esteban Martínez.

La idea darrere de les Snipe Winter Sèries és la d’oferir als membres de la SCIRA (Snipe Class International Racing Association) l’oportunitat de navegar i entrenar en la Base de Regates del RNC València, i competir en el Circuit Espanyol de Snipe, aprofitant el clima únic de València durant l’hivern, que compta amb un alt percentatge de dies de navegació, així com les instal·lacions del club i l’ambient i estil de vida de la flota valenciana de Snipe.

Per a les Winter Sèries, que van començar el mes de setembre passat i es prolongaran fins a maig, els regatistas tenen opció de llogar embarcacions si no disposen d’ella i apuntar-se a les regates que hi ha programades els dies 16 i 17 de novembre, 6 a 8 de desembre, 11 i 12 de gener, 14 a 16 de febrer, 28 i 29 de març, 25 i 26 d’abril, i de l’1 al 4 de maig, quan se celebrarà també el Campionat d’Espanya Femení de la classe i la final d’aquestes Winter Sèries. A més d’aquestes regates, les Snipe Winter Sèries ofereixen entrenament de flota tots els dissabtes amb recorreguts i un entrenador per a corregir errors, així com tres clinics.