Ana Clavero i la Comunitat Valenciana es proclamen campions d’España Laser 4.7

Ana Clavero i la Comunitat Valenciana es proclamen campions d’España Laser 4.7

La Comunitat Valenciana es proclama campiona d’España Laser 4.7 per Autonomies, títol de recent creació per part de la Real Federació d’Espanyola de Vela (RFEV), que s’uneix així als títols individuals. La cita s’ha celebrat aquest cap de setmana en aigües del Real Club Marítim de Melilla. El podi d’aquest nou títol l’han tancat les territorials de Balears i Catalunya.

A l’èxit esportiu de l’equip de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, s’han d’afegir els èxits personals destacant el ha conseguit per Ana Clavero (RCN Calpe), en proclamar-se campiona d’España Laser 4.7. Però el triomf de Clavero ha vingut acompanyat pel bronze de Mariano Cebrián (CN Benidorm) i la plata aconseguida per Claudia Adán (CN Santa Pola) en categoria SUB16.

Però aquests bons resultats no s’han quedat ací ja que Marcos Altarriba (RCN València) ha sigut primer en els SUB18, 5é en la general absoluta. El triomf de Daniel Cardona (CN S’Arenal), sent SUB16, li ha privat d’alçar-se amb el títol nacional. Encara així, el valencià ha sigut el millor entre els SUB18 destacant en el seu caseller 2 triomfs parcials dins de les 9 proves completades (6 classificatòries i 3 de finals).

En el lloc 17 de la general absoluta finalitza el valencià Pablo Sánchez (RCN València), 8é en els SUB18, mentre que Joan Ravié (CN Campello) conclou en el 22, 11é en la flota SUB16, seguit pel torrevejense Antonio López (RCN Torrevieja) que finalitza un lloc per darrere.

Els èxits esportius dels juvenils de la Comunitat no fan més que confirmar la bona pedrera que compta la Federació en la classe Laser, rubricat també per la flota de Radial, després dels bons resultats aconseguits el mes d’octubre passat el nacional de la classe en la Mar Menor.

CLASSIFICACIONS