Pablo Moreno, Lucy Crosibe, Carlos Espí i Blanca Ferrando, es fan amb la Setmana Nàutica d’Optimist

Pablo Moreno, Lucy Crosibe, Carlos Espí i Blanca Ferrando, es fan amb la Setmana Nàutica d’Optimist

El RCR d’Alacant tancava aquest passat cap de setmana el segon lliurament de la seua Setmana Nàutica, amb la flota d’Optimist com a principal protagonista i amb la Copa Autonòmica en joc, encara que el vent també se sumava a la festa deixant a la flota òrfena de proves. Els Optimist A sols van poder completar 1 prova de les 9 previstes en les 3 jornades de competició, mentre que la flota Optimist B, amb 6 regates en el programa, no van poder tancar ni una davant l’absència total del vent en les jornades de dissabte 7 i diumenge 8 de desembre.

El divendres 6 de desembre va ser l’únic dia en què es va poder competir, tancant la jornada amb una sola prova per als A. Les següents jornades van quedar en blanc per als dos grups. El podi en la categoria SUB16 Masculí va tindre color valencià, amb Pablo Moreno i Marco Edmundo Martínez, tots dos del RCN València, ocupant la 1a i 3a plaça respectivament, mentre que Juan Santos (CN Altea) va concloure 2n.

En aquesta mateixa categoria i pel que respecta a les dones el podi es va tancar amb Lucy Crosbie (CN Xàbia) signant un 10é lloc en la única prova completada, seguida de Julia Pérez (CN el Campello) i per la torrevejense Adriana Castro (RCN Torrevieja).

Quant als SUB13 Carlos Espí (RCN València) es va fer amb el títol a Alacant, acompanyat en el podi per Eduardo Reyes (RCN Dénia) i Antonio Ramón-Borja (RCR Alacant). En dones les tres primeres places van ser per a Blanca Ferrando (SUB11) seguida de Martina Mantovani, les dues del RCN València i Lorea Elduayen (CN Hondarriba).

Els Optimist B, al no poder competir, el Club va voler tindre un detall amb ells al no rebre trofeu, per la qual cosa es van sortejar unes places per a participar en la Training Camp que se celebrarà entre els dies 27 al 30 de desembre.Els guanyadors del sorteig van ser Liam Woods del Club Nàutic de Xàbia, Julia Martínez del Real Club Nàutic de Dénia i Adriano Bricio del Club Nàutic la Vila Joiosa.

El Trofeu SailingCuack, que premia al millor equip en la regata, aquest va recaure en el Real Club Nàutic de València.

CLASSIFICACIONS

Text: P. Portas – FVCV | Fotos: RCR Alacant