Sheila Martínez i Enrique Moreno, dècims en Laser Radial en la 44 Christmas Race

Sheila Martínez i Enrique Moreno, dècims en Laser Radial en la 44 Christmas Race

La Christmas Race de Palamós, una de les millors regates de classes olímpiques posava punt final aquest passat diumenge a una edició marcada per les fortes condicions de vent i mar i amb un balanç positiu, en línies generals, per als regatistas de la Comunitat Valenciana desplaçats a terres palamosinas.

En aquest balanç destaca Sheila Martínez (CN Campello) amb un dècim en la general absoluta de la flota Laser Radial femení. Un magnífic resultat per a la representant de l’equip de tecnificació de la FVCV donat el nivell de participació en aquest grup, amb 33 regatistas inscrites d’altíssim nivell. Martínez va mantindre una bona regularitat en les 7 proves completades en les 4 jornades, ressaltant un 6é lloc com a millor parcial.

No menys important va ser la 14a plaça de la seua companya de club, Marta Peñarrubia, en la general absoluta. El millor parcial per a la regatistas campellera ho aconseguia en l’última jornada signant un 4t lloc.

En aquesta mateixa classe, però en categoria masculina amb 55 inscrits, també destaca igual que Martínez una 10a plaça aconseguida per un altre regatista del nàutic Campello: Enrique Moreno, 5é en SUB17. Per al campellero el DSQ en la 4a prova passe factura i li va restar opcions d’estar molt més a dalt en la taula.

Juan Aziz Dahan (CN Altea), per part seua, aconseguia concloure la cita palamosina en el lloc 24é de la general absoluta, mentre que Jorge Gonzalvez (CN el Campello) ho feia 4 llocs per darrere de l’alteano.  En Laser Standard, Gonzalo Suarez va signar un 29é lloc.

Pel que respecta als principals trofeus, els austríacs David Bargehr i Lukas Mahr es van proclamar campions absoluts de la 44 edició de la regata internacional Christmas Race, celebrada del 19 al 22 de desembre en aigües de Palamós (Girona). La regatista cartagenera Fátima Reyes (CN S’Arenal) ha sidoes la campiona en Laser Radial Femení. El trofeu especial Guido Depoorter, en memòria al primer president del Club Vela Palamós mort fa pocs mesos, va correspondre a la tripulació que més Christmas Race ha participat sent per a la bielorussa Tatiana Drozdovskaya que enguany ha sumat la seua 18 participació.

Info: Pep Portas -SOMVELA | Fotos: Alfred Farré – RESULTATS