La Comunitat Valenciana Olympic Week ja mira a 2020

La Comunitat Valenciana Olympic Week ja mira a 2020

La 6a edició de la Comunitat Valenciana Olympic Week ja mira a 2020. La cita de classe olímpiques i juvenils en la Comunitat continua creixent, amb passos curts però ferms amb l’únic objectiu de situar la regata entre les més importants del calendari internacional, sense oblidar-se que és el millor aparador i punt de partida per als joves regatistas de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, fomentant així l’esport de base amb una gran oportunitat de competir amb els millors de cada classe.

Un any més la cita, que es disputarà entre els dies 5 al 16 de febrer, compta amb quatre seus: Real Club Nàutic de València, Club Nàutic de Xàbia, Real Club de Regates d’Alacant i Real Club Nàutic de Torrevieja i en les quals s’esperen poder reunir a més de 500 regatistas repartits pel litoral valencià.

En la capital del Túria, estaran les classes Finn, Interseries, Hobie 16, Formula 18, Classe A, 29er i 49er, a més, el nàutic de València acollirà el primer campionat d’Espanya de la nova classe olímpica: Offshore Mixt, sent un gran escapar-te a nivell nacional i internacional amb vista a les evolucions de les tripulacions i del possible model de vaixell triat per als JJOO París 2024.

El nàutic de Xàbia, per part seua, torna a comptar amb la Vela Adaptada amb principal i únic protagonista, comptant amb el seu millor aval que és el local Rafa Andarias en la classe 2.4mR. Aquesta classe, al costat de la flota Hansa 303, tindrà l’al·licient especial de comptar amb l’Europeu Vol nàutic 2020, per la qual cosa el Club de la Marina Alta comptarà amb una alta participació, entre ells els principals i millors regatistas de totes dues classes.

Al Sud de la Comunitat Valenciana, el Club de Regates d’Alacant acollirà en la seua seu 7 classes: 470, 420, RS:X, BIC Techno 293, Raceboard, Formula Windsurfing i Fórmula Kite. La capital de la Costa Blanca comptarà amb doble premi per als seus participants, ja que per a les classes RS:X i RS:X SUB21 serà valedora per al campionat d’Espanya, mentre que un altre dels incentius el tindran els Kite, Formula Windsurf i Raceboard, sent prova puntuable per al Circuit Nacional.

Torrevieja, seu que va ser punt de partida per a aquest gran projecte de la Vela Olímpica en la Comunitat, acollirà a la flota de Laser 4.7, Laser Radial i Laser Standard. Com a atractiu especial i comptant en el club torrevejense amb els millors de l’especialitat, entre ells Guillermo Beltri, la flota de Ràdio Control IOM tindrà el seu espai i protagonisme, així com la classe que en el seu moment va ser olímpica i que tants èxits va donar a Espanya: Flying Dutchman. El nàutic de Torrevieja acollirà les copes d’Espanya per als Radial i Standard.

Cal ressaltar i des d’un enfocament local, que les classes Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standard, 420, RS:X, Raceboard, Formula Windsurf, Techno 293 i 29er seran puntuables per a la Copa Autonòmica.

La Comunitat Valenciana Olympic Week forma part del Programa de Suport de Competicions d’Esportistes de la Comunitat Valenciana (PAC·CV) impulsat per la Fundació Trinidad Alfonso en el marc de la ‘Comunitat de l ’Esport’, a més de comptar amb el suport de la Generalitat Valenciana, Diputació d’Alacant, Turisme Costa Blanca i els respectius ajuntaments en les quatre seus, així com diversos patrocinadors i col·laboradors.

Pep Portas | FVCV #somvela | WEB OFICIAL: http://www.cvolympicweek.com/es/default/races/race