El vent condiciona el primer entrega de la regata Navidades Náuticas de Benidorm

El vent condiciona el primer entrega de la regata Navidades Náuticas de Benidorm

La Vela Lleugera era la primera de la dos entrega de la XLVI Navidades Náuticas, organitzades pel Club Nàutic de Benidorm. Una regata que va estar marcada per les nul·les condicions de vent en les dues jornades, podent-se completar una sola prova de les sis previstes pel Comité Organitzador.

Amb un vent escàs de 6-7 nusos de component Este la flota es va fer a la mar el passat dissabte 14 amb l’objectiu de tancar les tres proves previstes en aqueixa primera jornada, però… No va poder ser i la flota va tornar a terra amb una sola prova completada. El diumenge 15, encara i malgrat eixir al camp de regates ja que apuntava que almenys sí que es podria fer una prova, el vent deixava a la flota òrfena, tornant a terra sense tancar ni una sola. Amb els resultats d’aqueixa única prova completada el dissabte, es va establir el lliurament de trofeus en les classe 420, Laser 4.7 i Laser Radial.

En la flota 420 el podi va quedar configurat amb Marí Rierol i Juan Antonio Garcia, seguits de Sike Ter Maulen i Altea Suñer Mir, tots dos del CN Altea i pel tàndem format per Paula Moreno i Sergio Moreno del CN Benidorm. Quant als Laser 4.7, la vigent campiona d’Espanya, Ana Clavero (RCN Calpe) es va fer amb el títol, mentre que Antonio Lopez Martinez (RCN Torrevieja) va concloure segon i Marcos Roig (RCN València) va ser tercer. En els Radial la tripleta de podi es va tancar amb Shelia Martinez (CN Campello), seguida de Carlos Sánchez (RCN València) i Guillermo López (RCN Torrevieja).

Pep Portas | FVCV #somvela | Fotos: CN Benidorm