Brujo, Mascarat i Una mar sin barreras vencen en el Trofeu Varadero València

Brujo, Mascarat i Una mar sin barreras vencen en el Trofeu Varadero València

La 4a edició del Trofeu Varadero València concloïa hui en aigües del RCN València amb la tercera i última prova, que s’ha celebrat amb unes esplèndides condicions de sol i un vent establit del sud-oest que ha bufat amb una intensitat d’entre 12 i 14 nusos. La flota ha completat un recorregut sobrevent – sotavent de quatre trams el resultat dels quals s’ha sumat a les dues jornades celebrades els mesos de novembre i desembre. 

La regata, que en els seus quatre anys de vida s’ha convertit en una de les principals cites del calendari de tardor del club, compta de nou amb el suport de l’empresa de serveis de reparació i manteniment d’embarcacions, Varadero València.

Brujo, el Swan 45 d’Alberto de Castro, ha tancat l’any de competició en el club amb una nova victòria en classe 1 a classe 2, tant en la prova de hui com en la general. La segona plaça del dia era per a Majoche, d’Alejandro Fliquete, que ha pujat fins a ocupar la segona posició general seguit de l’Aquarelle 1, d’Arturo Messeguer, que no ha participat en la prova de hui. 

En Classe 3, Mascarat V, de José Luis Francés, es mostrava incontestable, adjudicant-se la victòria amb tres primers llocs en les tres proves celebrades. La segona plaça del dia era per a Archer Dos, de Javier Navarro, a qui no haver participat en la primera prova de la regata li ha deixat en la quarta plaça general, sent el segon lloc per a Blue Lizard, d’Eduardo Tur i tercer per a Spinaker, de Ventura Orts, que han quedat 4t i 3r hui, respectivament. 

Finalment en classe 4, on començava la jornada amb un empat a 4 punts entre Una mar sin barreras i Inquietín Alhambra, la victòria final ha sigut per a l’embarcació de classe Sonar de Francisco Javier Asensi, gràcies al triomf en la regata del dia. Per part seua, Inquietín Alhambra, de José Vicente Alhambra, ha sigut tercer hui però ha conservat la plaça de subcampió general de la seua classe, seguit de Guaira, de Vicente de Diego, del CNP Saplaya. 

El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència del president del RCN València, Alejandro Fliquete, el secretari general, José Francisco Rubio i el director esportiu, Pedro Quiroga. Durant l’acte, el RCN València ha volgut reconéixer especialment el treball dels balizadores i el comité de regates, que cada cap de setmana fan possible la competició en el club.

Info: RCN València | Fotos: ©Pep Portas-RCNV